Over copyright

Tenzij anders vermeld, is op de inhoud van deze website de Creative Commons Naamsvermelding (CC BY 4.0) van toepassing. Dit houdt in dat hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, mits Zoekbaan.com als bron wordt vermeld. Hergebruik is niet toegestaan indien bij een bepaald onderdeel (bijvoorbeeld een document) staat aangegeven dat op dat onderdeel een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is.

Hergebruik

Bij hergebruik van de inhoud van deze website is naamsvermelding verplicht. Dit betekent dat u verplicht bent te vermelden dat de gegevens afkomstig zijn van Zoekbaan.com. Bij het hergebruik en het citeren van de inhoud mag niet de indruk worden gewekt dat Zoekbaan.com zonder meer de strekking van het afgeleide werk onderschrijft of dat Zoekbaan.com instemt met de inhoud van uw werk.

De Creative Commons naamsvermelding is niet van toepassing op:

  • Rechten op het ontwerp en de stijl van de website. Dit behelst onder meer dat op generlei wijze de indruk mag ontstaan dat uw eigen website van Zoekbaan.com afkomstig is dan wel dat deze aan de Zoekbaan.com website is gelieerd.
  • De rechten van anderen, zoals het portretrecht of privacyrecht.
  • Fotografische afbeeldingen waarbij de auteursrechten bij de fotograaf en of het agentschap liggen

Beeld

Fotografische afbeeldingen in Zoekbaan.com uitingen zijn afkomstig van https://www.pexels.com/nl-nl/ of https://unsplash.com/. Deze foto’s zijn gratis te gebruiken, toeschrijving van de fotograaf is niet vereist, bewerking van foto’s is toegestaan.